lørdag 20. april 2013

Listverk

Nå har jeg jobbet med listverk i ca en uke og er ferdig med alle vinduslister, de fleste dørlister (dobbeltdørene er ikke satt inn enda) og er ca halvveis med gulvlister. Det værste tar jeg til slutt, hulkil-listene som skal være i taket... Ellers er det meste av el-installasjoner på plass, inkludert strømmåler. Gulvvarmen er påslått. Servantene fra VikingBad på WC og bad er på plass, steamdusjen fra VikingBad er montert, varmtvannsbereder (300 liters OSO) er montert og vanntrykket er påslått. Alle hvitevarer fra Miele til kjøkkenet er levert og også benkeplaten som er i Black Galaxy granitt. Alt dette er installasjoner som ikke er standard på Holmgaard og vi synes det blir for personlig å legge ut bilder av dette. Det neste og trolig siste oppdateringen vil komme når dobbeltdørene og ytterdøren er montert.


7 kommentarer:

 1. Utrolig gøy å lese om prosessen! Har selv falt pladask for akkurat dette huset, og håper vi får finnansiert vår drøm før lillegutten våres begynner på skolen om 5 år!

  SvarSlett
 2. Artig å se!
  Dere har ikke det ekstra loftstua? Vurdere så dette huset, men skulle gjerne hatt to soverom til. Kanskje den andre loftstua kan deles inn i to små rom...
  Åssen er dere fornøyd med huset ellers? Er det stort nok? Har du følelsen av at det er wow(!!)?
  :)

  SvarSlett
 3. Loftstua ble designet etter at vi skrev kontrakt. Så har vi en ekstra bod nede i forhold til 2012-designet. Wow-faktoren går over, man blir vandt til det :-) Men vi trives kjempegodt og for oss er det stort nok med 2 barn, foreløpig ;-) Snart ferdig med lekestuen, får se om jeg slenger ut noen bilder fra byggeprosessen.

  SvarSlett
 4. Dere må oppdatere bloggen! :-)

  SvarSlett
 5. Vi er ferdige med byggeprosessen og kommer ikke til å legge ut flere bilder eller oppdateringer fra huset vårt nå når alt har blitt personlig ;-)


  Kanskje kommer det bilder av lekestuen og byggeprosessen, vi får se..

  SvarSlett
 6. Hei, dette var en flott blogg å komme over. Vi er veldig intr i dette huset selv. Kan jeg spørre om hvor mye prosessen kostet med garasje? Hilsen fra Lofoten :-)

  Siri

  SvarSlett
 7. Hvordan går det med huset? Har du flere bilder?

  SvarSlett