tirsdag 19. mars 2013

Alloc

I vindfanget og på WC legger vi Alloc Commercial laminat, som tåler veldig mye slitasje og fuktighet. Grå skifer på WC og koksgrå skifer i vindfang. Alloc'en er litt kronglete å legge i forhold til Pergo, men det er heldigvis kun snakk om 10 m2. Legger ekstra fuktsikring under på begge rommene. Torsdag kommer elektrikerne og installerer mer lys og brytere.


4 kommentarer:

 1. Hei!
  Er det lov å spørre hva byggebudsjettet deres er? Vi skal sette opp samme hus i østfold. Og følger bloggen din med stor interesse;)
  Om du ikke vil skrive det her, kan du jo sende meg mail: sembom@halden.net

  SvarSlett
 2. Hei, beklager men det holder vi veldig hemmelig. Mitt tips er å sette høye summer på det meste og spesielt på elektriker. Det som er standard av el-utstyr og arbeid er så minimalt at her må du regne med MYE ekstra. Og ikke glem minst 100k i "uforutsette utgifter" :-)

  SvarSlett
 3. Gode tips! Er elektriker selv så varme mitt hjerte at man må regne mye ekstra der:) Hvor stor plass tar det tekninske på vaskerommet? Vi lurer litt på å lage kjeller slik at vi kan ha garasje og teknisk rom i kjeller. Men da må vi jo ha en trapp ekstra.

  SvarSlett
 4. Hehe :) 2011-designet av Holmgaard har vaskerom på 6,1 m2 + teknisk rom på 6,3 m2 nede, mens 2012/2013-designet kun har vaskerom på 5,8 m2. Så vi har veldig god plass på teknisk rom. Vi kuttet i tillegg ut sentralstøvsuger pga dårlig erfaringer fra tidligere. Vi skal ha fryseskap og noen garderober på teknisk rom.

  SvarSlett